اخبار و مطالب

عینک آفتابی مانع بیماری چشمی

ه گزارش شفا آنلاین،دکتر احمد سلامت راد اظهار داشت: ناخنک یک رگ اضافی است که به تدریج ملتهب شده و روی قرنیه چشم را می پوشاند و دید را مختل می کند. وی افزود: علت نامگذاری این عارضه با عنوان ناخنک این است که شکل آن شبیه ناخن است و روی قرنیه شفاف را می پوشاند. سلامت راد عوامل محیطی را از علل بروز این عارضه برشمرد و گفت: عوامل محیطی مانند قرار گرفتن طولانی مدت در معرض نور خورشید، خشکی و گرمای هوا و وجود گردوخاک در محیط کار و زندگی از علل بروز این عارضه است. وی ادامه داد: عارضه ناخنک در بین کشاورزان، دریانوردان و ساکنان مناطق جنوبی ایران و حاشیه کبیر شایع تر است. سلامت راد عوامل ژنتیکی را نیز در بروز این عارضه دخیل دانست و گفت: عوامل ژنتیکی و وراثت نیز در بروز این عارضه نقش مهمی دارد. وی ادامه داد: این عارضه بیشتر از سنین 30 تا 40 سالگی به بالا در افراد بروز می کند. فوق تخصص قرنیه گفت: برای پیشگیری از بروز این عارضه افراد به ویژه آنهایی که محل کارشان در محیط باز قرار دارد مانند کشاورزان باید از عینک های آفتابی مناسب پولاریزه و یا دارای UV 400 استفاده کنند. سلامت راد در مورد راه های درمان این عارضه اظهار داشت: افرادی که ناخنک آنها کوچک است با استفاده روزانه سه بار از اشک مصنوعی و عینک های آفتابی مناسب می توانند این بیماری را تاحدودی درمان کنند. به گفته وی اما افرادی که اندازه ناخنک چشم آنها وسیع تر است و روی قرنیه و دید آنها را گرفته است، باید جراحی شوند

عینک آفتابی مانع این بیماری
چشمی

به گزارش شفا آنلاین،دکتر احمد سلامت راد  اظهار داشت: ناخنک یک رگ اضافی است که به تدریج ملتهب شده و روی قرنیه چشم را می پوشاند و دید را مختل می کند.

وی افزود: علت نامگذاری این عارضه با عنوان ناخنک این است که شکل آن شبیه ناخن است و روی قرنیه شفاف را می پوشاند.

سلامت راد عوامل محیطی را از علل بروز این عارضه برشمرد و گفت: عوامل محیطی مانند قرار گرفتن طولانی مدت در معرض نور خورشید، خشکی و گرمای هوا و وجود گردوخاک در محیط کار و زندگی از علل بروز این عارضه است.

وی ادامه داد: عارضه ناخنک در بین کشاورزان، دریانوردان و ساکنان مناطق جنوبی ایران و حاشیه کبیر شایع تر است.

سلامت راد عوامل ژنتیکی را نیز در بروز این عارضه دخیل دانست و گفت: عوامل ژنتیکی و وراثت نیز در بروز این عارضه نقش مهمی دارد.

وی ادامه داد: این عارضه بیشتر از سنین 30 تا 40 سالگی به بالا در افراد بروز می کند.

فوق تخصص قرنیه گفت: برای پیشگیری از بروز این عارضه افراد به ویژه آنهایی که محل کارشان در محیط باز قرار دارد مانند کشاورزان باید از عینک های آفتابی مناسب پولاریزه و یا دارای UV 400 استفاده کنند.

سلامت راد در مورد راه های درمان این عارضه اظهار داشت: افرادی که ناخنک آنها کوچک است با استفاده روزانه سه بار از اشک مصنوعی و عینک های آفتابی مناسب می توانند این بیماری را تاحدودی درمان کنند.

به گفته وی اما افرادی که اندازه ناخنک چشم آنها وسیع تر است و روی قرنیه و دید آنها را گرفته است، باید جراحی شوند

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *